Toepassingen

De Easygravel® splitplaat is een ideale oplossing voor vele toepassingen! Hieronder vindt U enkele voorbeelden.

 

Oprit / erf

U geeft Uw oprit of erf stabiliteit en drukvastheid met het leggen van Easygravel® splitplaten. Zonder splitplaten ontstaan er sporen bij het rijden met auto’s etc. op een oprit. Het grind of split gaat dan rollen en verschuiven. U krijgt dan ongelijkheden en autosporen. Bovendien wordt het grind geleidelijk ingereden. Met Easygravel® splitplaten blijft het grind goed vastliggen en wordt dit niet ingereden. Dit bespaart U veel onderhoud.

Oprit splitplaten

 

 

Parkeerplaats / Parking

Ook op een parkeerplaats of parking zijn Easygravel® splitplaten ideaal en zeer geschikt. Door het vele gebruik van een parkeerplaats met auto’s, motoren etc. verschuift en rolt het grind of split zeer veel, indien er geen splitplaten liggen. U moet dan veel tijd besteden aan het bijharken en bijvullen van het grind op de parking. Met Easygravel® splitplaten creëert U een onderhoudsarme en spoorvrije parkeerplaats.

Parkeerplaats splitplaten

 

 

Fiets- en wandelpaden

In grind en split is het lastig fietsen en lopen met een rolstoel. Dit probleem lost U op door het grind in Easygravel® splitplaten te leggen. U kunt er dan met gemak op fietsen en met de rolstoel op rijden. Ook voor paden op een golfterrein zijn splitplaten ideaal, omdat U zo een zeer onderhoudsarm en net terrein krijgt!

Fiets- en looppaden met splitplaten

 

 

Vluchtroutes hulpdiensten

Hulpdiensten gebruiken routes die over gras of andere ondergronden gaan. Om deze ondergronden stabiel en drukvast te maken, zijn Easygravel® splitplaten dé oplossing. Easygravel® splitplaten zijn geschikt voor toepassing onder gras en bieden de nodige stabiliteit.

Vluchtroutes

  

Easygravel® splitplaten en de bijbehorende markeerdoppen zijn verkrijgbaar bij een groot aantal handelaren in bestratingsmaterialen en dealers in Nederland en België, neem contact op met ons voor Uw dichtstbijzijnde dealer.