Markeerdoppen

Om parkeervakken te markeren bij het aanleggen van een parkeerterrein, oprit of parking leveren wij handige markeerdoppen. Dit zijn zeshoekige doppen die u gemakkelijk in de zeshoekige raten van de splitplaten schuift, zodat U zelf kunt beslissen waar U de markeerdoppen wilt hebben. Zo creëert u heel eenvoudig duidelijk aangegeven parkeervakken! 

Markeerdoppen bestellen

De Easygravel® markeerdoppen zijn standaard in wit en grijs leverbaar en kunnen uiteraard meegeleverd worden met Uw bestelling splitplaten. Ze zijn per doos a 26 stuks of eventueel los te bestellen. Wilt U een proefdop ontvangen als monster, dan kan dit uiteraard altijd. Neem contact op in dit geval. Ook bij andere vragen staan wij voor U klaar. Ook kunnen wij op aanvraag de markeerdoppen in vele andere kleuren leveren, zoals geel, oranje, rood, zwart etc.

Markeerdop wit

Markeerdop grijs in splitplaat

Easygravel® splitplaten en de bijbehorende markeerdoppen zijn verkrijgbaar bij een groot aantal handelaren in bestratingsmaterialen en dealers in Nederland en België, neem contact op met ons voor Uw dichtstbijzijnde dealer.